Πρόγραμμα Κρουαζιέρας 2012.

Με 56 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων ανοίγει η φετινή σεζόν για την κρουαζιέρα στα Χανιά. Το NAVIGATOR OF THE SEAS και πάλι στην πρώτη γραμμή των επισκέψεων με την καθιερωμένη του επίσκεψη κάθε Παρασκευή στην Σούδα.

Φέτος προστέθηκε άλλη μία εταιρεία στο πρόγραμμα η οποία διαθέτει τα πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο. Πρόκειται για την SEABOURN CRUISES η οποία με τα SEABOURN LEGEND, SEABOURN QUEST και SEABOURN ODYSSEY θα προσεγγίσει το λιμάνι μας για περισσότερες από 10 φορές με τα πακέτα να έχουν ήδη γίνει sold out! Η τιμή της κρουαζιέρας για ένα από αυτά τα πλοία ξεκινάει από τα 4000 ευρώ και φτάνει τις 12000 ευρώ!

Επίσης η CELEBRITY CRUISES βάζει μία δύσκολη αποστολή στις αρχές των Χανίων καθώς στέλνει τα μεγαλύτερά της πλοία, και μέχρι πρότεινος μεγαλύτερα του πλανήτη, στο λιμάνι της Σούδας. CELEBRITY SILHOUETTE, CELEBRITY SOLSTICE και CELEBRITY EQUINOX θα καταπλεύσουν στην Σούδα αποδεικνύοντας ότι τα Χανιά μπορούν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια κρουαζιερόπλοια τεραστίων διαστάσεων.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποιποιηθεί με νέες αφίξεις. Να θυμίσουμε ότι η ROYAL CARRIBEAN INTERNATIONAL είχε εκδώσει πρόγραμμα περίπου 30 κρουαζιέρων πέρυσι το φθινόπωρο με το πλοίο της VOYAGER OF THE SEAS που περιλάμβαναν και την Σούδα αλλά τον Νοέμβριο αποσύρθηκαν.

Μία νέα χρονιά ξεκινάει για τον τουρισμό των Χανίων. Ποδαρικό θα κάνει το SEABOURN LEGEND στις 10/04/2012 στις 8:00 το πρωί με 208 επιβάτες και 164 μέλη πληρώματος.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας μας Πρόγραμμα Κρουαζιέρας 2012.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s