Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Για την μετακίνησή σας από και προς την Σούδα υπάρχουν λεωφορεία του Αστικού Κτελ Χανίων και του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης που συνδέουν το λιμάνι με το κέντρο των Χανίων και το Ρέθυμνο αντίστοιχα.

logoktelΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου

Από ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥΔΑΣ

Μετά από κάθε άφιξη πλοίου υπάρχουν λεωφορεία που αναχωρούν μετά από 15-20 λεπτά μέσα από το χώρο του λιμανιού απευθείας προς Ρέθυμνο.

Επίσης όλα τα λεωφορεία της γραμμής από Χανιά προς Ρέθυμνο-Ηράκλειο περνάνε από την στάση στην Εθνική Τράπεζα της Σούδας (δείτε εδώ) περίπου 15 λεπτά μετά την αναχώρηση τους από τον σταθμό. Τα δρομολόγια των λεωφορείων από Χανιά για Ρέθυμνο και αντίστροφα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Διάρκεια διαδρομής: 1 ώρα περίπου, Κόστος εισιτηρίου 6,20€

Από ΡΕΘΥΜΝΟ

Λεωφορεία αναχωρούν από τον Σταθμό του ΚΤΕΛ στο Ρέθυμνο (δείτε εδώ) προς τα Χανιά μέσω της Σούδας κάθε μία ώρα καθημερινά (από 06:00 έως και 24:00).

Διάρκεια διαδρομής: 1 ώρα περίπου, Κόστος εισιτηρίου 6,20€

Επίσης όλα τα λεωφορεία της γραμμής από Χανιά προς Ρέθυμνο-Ηράκλειο περνάνε από την Εθνική Τράπεζα της Σούδας περίπου 15 λεπτά μετά την αναχώρηση τους από τον σταθμό, καθώς και όλα τα λεωφορεία από το Ρέθυμνο προς τα Χανιά μπορούν να κάνουν στάση στην Σούδα, η οποία στάση βρίσκεται πριν την είσοδο του λιμανιού (δείτε εδώ). Τα δρομολόγια των λεωφορείων από Χανιά για Ρέθυμνο και αντίστροφα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.
Θα πρέπει να έχει ενημερωθεί ο οδηγός ότι θέλετε να αποβιβαστείτε στην Σούδα.

astiko Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων

Από ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥΔΑΣ

Μετά από κάθε άφιξη πλοίου υπάρχουν λεωφορεία που αναχωρούν μετά από 15-20 λεπτά μέσα από το χώρο του λιμανιού απευθείας προς το κέντρο των Χανίων.

Επίσης, λεωφορεία με τον αριθμό 13 αναχωρούν τακτικά (κάθε 30-60 λεπτά) από την στάση του λιμανιού στην Σούδα, η οποία στάση βρίσκεται προσωρινά μαζί με τον χώρο στάθμευσης των ταξί, έξω από την κεντρική είσοδο του λιμένα (δείτε εδώ).

Διάρκεια διαδρομής: 20 λεπτά περίπου, Κόστος εισιτηρίου 1,50€

Από ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

Από το κέντρο της πόλης των Χανίων αναχωρούν λεωφορεία του Αστικού Κτελ Χανίων με τον αριθμό 13 μπροστά από την Δημοτική Αγορά (δείτε εδώ).

Αναλυτικά τα δρομολόγια του Αστικού Κτελ Χανίων για Σούδα μπορείτε να δείτε εδώ.

Διάρκεια διαδρομής: 20 λεπτά περίπου, Κόστος εισιτηρίου 1,50€

Τελευταία ενημέρωση 01/04/2024