Πειραιάς-Χανιά.

Μετά και την δημιουργία σεναρίων για την δρομολόγηση των ΦΑΙΣΤΟΣ και ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ στα Χανιά την θερινή περίοδο ως ενδιάμεσο σταθμό των ημερησίων δρομολογίων τους από και προς το Ηράκλειο σε συζήτηση της ομάδας μας με άτομα προσκείμενα στην MINOAN LINES, σήμερα ενημερωθήκαμε για την πρόθεση της εταιρείας να δρομολογήσει κάποιο από τα «παλάτια» της, που κατά καιρούς έχουμε δει μερικά να επισκέπτονται τα Χανιά, στην γραμμή Πειραιάς-Χανιά ενώ παράλληλα απ’ ότι φαίνεται η BLUE STAR FERRIES αποχωρεί.

Παράλληλα με τις άνωθεν εξελίξεις πληροφορούμεθα από το http://www.shipfriends.gr για την δρομολόγηση ταχύπλοου πλοίου κάθε Δευτέρα από Χανιά για Σαντορίνη το οποίο θα πραγματοποιεί ημερήσιες κρουαζιέρες προς το νησί των Κυκλάδων. Το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθεί η δρομολόγηση από την εταιρεία, η οποία απ’ ότι φαίνεται είναι η SeaJets.

Και κάπως έτσι, αν όλα τα παραπάνω βγουν αληθινά πρόκειται για μία νέα τροπή τόσο στα δεδομένα της γραμμής Πειραιάς-Χανιά, όσο και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, το οποίο είναι επακόλουθο του ανταγωνισμού που πρέπει να υπάρχει σε κάθε δρομολογιακή γραμμή που μονοπωλείται.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s