Προς αποκατάσταση της Αλήθειας.

Δεν είναι τυχαίο το ότι η Αλήθεια τον τίτλο γράφεται με κεφαλαία, καθώς είναι μοναδική. Το flashnews.gr σήμερα επιδίδεται σε αγώνα εντυπωσιασμού σε θέματα ναυτιλίας. Στην αρχική σελίδα σαν «αποκάλυψη» αναφέρεται η ενημέρωση για τα δρομολόγια του BLUE HORIZON. Έτσι, σε ανάρτησή του μόλις 2 μέρες πριν, και δύο μέρες μετά την δημοσίευση του http://www.soudaport.gr, γράφεται ότι: «Μετά την αποκάλυψη του Flashnews.gr πως το ΕΓ/ΟΓ Blue Horizon εκτελεί κανονικά δρομολόγια στην γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Μπάρι, η ναυτιλιακή εταιρεία «Blue Star» απάλειψε από τον πίνακα δρομολογίων της ιστοσελίδας της την αιτιολογία διακοπής των δρομολογίων στην γραμμή Χανιά – Πειραιάς «λόγω ετήσιου δεξαμενισμού του πλοίου».»

Η εν λόγω διαπίστευση είναι ψευδής, καθώς το http://www.soudaport.gr πρώτο στις 4 Απριλίου με δημοσίευμα τόνισε το γεγονός της εσφαλμένης και ψευδής ενημέρωσης της BLUE STAR FERRIES στους πίνακες δρομολογίων της ιστοσελίδας της. Το soudaport.gr επικοινώνησε με την εταιρεία και έκτοτε επήλθε η εν λόγω διόρθωση.

Ορθόν και δίκαιον λοιπόν είναι η σωστή ενημέρωση, χωρίς εντυπωσιασμούς και η ενημέρωση να έχει χαρακτήρα και θέμα. Το ΛΙΜΕΝΑΣ ΣΟΥΔΑΣ είναι ιστοσελίδα ενημέρωση γύρω από τα γεγονότα του λιμανιού της Σούδας, δηλαδή άκρως ναυτιλιακά θέματα. Και σε αυτό άλλωστε αρμόζει τέτοιου είδους ενημέρωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s