Συνεργασία ΜΙNOAN LINES και ναυπηγείων Σύρου.

Η MINOANLINES, μέλος του ομίλου Grimaldi– παγκόσμιου ηγέτη στο χώρο των θαλάσσιων μεταφορών – συνεκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε, τις ανάγκες του τόπου μας για στήριξη και αναδιοργάνωση του παραγωγικού της ιστού, αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υψηλών εξειδικευμένων τεχνικών υπηρεσιών που προσφέρουν τα ναυπηγεία ΝΕΩΡΙΟΝ ΣΥΡΟΥ, ανέθεσε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, του οποίου Πρόεδρος είναι ο κ. EmanueleGrimaldi και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, να μεταφέρει στην Ελλάδα την ετήσια συντήρηση και την επισκευή των πλοίων του στόλου της,H/S/FKNOSSOSPALACE& H/S/FFESTOSPALACE, και να συνεργαστεί με τα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΝΕΩΡΙΟΝ της ΣΥΡΟΥ.

Η σημαντική αυτή κίνηση της MINOANLINES θα συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη των ελληνικών εν γένει ναυπηγείων, τη διατήρηση θέσεων εργασίας στο ιστορικό και παλαιότερο ναυπηγείο της Ελλάδας, αυτό της Σύρου, στο οποίο απασχολούνται σήμερα περίπου 500 εργαζόμενοι και την ανταγωνιστική τους θέση στην ευρωπαϊκή αγορά. Επίσης, με την κίνηση αυτή θα αναζωογονηθεί η τοπική αγορά, οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις και τα συνεργαζόμενα με τη μονάδα των ναυπηγείων εξωτερικά συνεργεία της Σύρου.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ναυπηγείου ΝΕΩΡΙΟ Σύρου δια του προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Κοκκάλα χαιρετίζει την ανανέωση της συνεργασίας με τις Μινωικές Γραμμές του ομίλου Grimaldi, για την επισκευή στη Σύρο των πλοίων τους KNOSSOSPALACEκαι FESTOSPALACE, κίνηση που αποτελεί δείγμα εμπιστοσύνης προς το ιστορικό και καταξιωμένο στη διεθνή αγορά ΝΕΩΡΙΟ.

«Πιστεύει ότι στα πλοία θα γίνει ότι καλύτερο είναι ποιοτικά δυνατόν διότι έχει εμπιστοσύνη στα έμπειρα χέρια των άριστων τεχνικών του ΝΕΩΡΙΟΥ. Εύχεται δε η ανανέωση της συνεργασίας των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ να διευρυνθεί άμεσα και στα πλοία των άλλων Ναυτιλιακών Εταιρειών του Ομίλου GRIMALDI, διότι το ΝΕΩΡΙΟ είναι ένα από τα καλύτερα Ναυπηγεία στην Ευρώπη.

Οι εργαζόμενοι ευχαριστούν, δηλώνουν και δεσμεύονται ότι θα ανταποκριθούν πλήρως στις δεσμεύσεις του ΝΕΩΡΙΟΥ ώστε τα πλοία της GRIMALDIκαθώς και όσα πλοία επισκευάζονται στα Ναυπηγεία της ΣΥΡΟΥ να φεύγουν χωρίς καθυστερήσεις, πράγμα που έχει ιστορικά αποδειχθεί στην συνεχή και μακροχρόνια λειτουργία του ΝΕΩΡΙΟΥ.

Η εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν στο ΝΕΩΡΙΟ τόσο οι μεγάλες ελληνικές ακτοπλοϊκές και ποντοπόρες ναυτιλιακές εταιρίες όσο και η διεθνής ναυτιλιακή αγορά, μας δίνουν ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα δούμε καλύτερες μέρες προς όφελος της ιστορικής αυτής μονάδας του Αιγαίου, των εργαζομένων της και της Σύρου».

 

Από το Γραφείο Τύπου

της MINOAN LINES

Ηράκλειο, 20 Δεκεμβρίου 2012

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s