Το λιμάνι των φαντασμάτων η Σούδα!

Με χρόνιο παροπλισμό παραμένουν τρία πλοία στην Σούδα. Με τον κίνδυνο παραμείνουν για πολύ ακόμα καιρό εκεί, εκφράζονται οι ανησυχίες για την ανάπτυξη του λιμένα.

Για το έτος 2013 ετοιμάζονται αφίξει κρουαζιερόπλοιων που πιθανόν θα απαιτήσουν την χρήση δύο προβλήτων του λιμένα. Με τα πλοία PRINCESS DAPHNE, ROMEO & SFAKIA 1 έχει κλείσει η μεγαλύτερη προβλήτα για την φιλοξενία ενός πλοίου. Κατόπιν τούτου τίθεται η απορία για το διάστημα της παραμονής των εν λόγω πλοίων εκεί.

Καθώς πέφτει η νύχτα και το πλοίο της γραμμής φεύγει, το λιμάνι ερημώνει, με τα τρία αυτά πλοία να παραμένουν εκεί, σβηστά, σκοτεινά, σαν οι φυλακισμένοι του λιμανιού.

Το λιμάνι της Σούδας απέκτησε πολλά πλοία, δέχθηκε καινούρια πλοία και φιλοξένησε μερικά από μεγαθηρία της κρουαζιέρας. Ελπίζουμε πως και του χρόνου θα δοθεί έμφαση στην φιλοξενία των κρουαζιερόπλοιων, ένας τομέας που αποφέρει πολλά στην οικονομία των Χανίων.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Το λιμάνι των φαντασμάτων η Σούδα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s