Πρώτα τα Χανιά στην ατζέντα του τουρισμού.

Τα Χανιά αναδείχθηκαν ως ο «κορυφαίος τουριστικός προορισμός» από τους αναγνώστες του γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού «Condι Nast Traveller». Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο Λαγονήσι. Ο κ. Σκουλάκης επεσήμανε ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο Χανίων, η βράβευσή του από ένα περιοδικό παγκόσμιας εμβέλειας όπως το Condι Nast Traveller. Η διάκρισή μας, ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Στόχος της Δημοτικής Αρχής, σε συνεργασία με τους δημότες μας,  είναι να κερδίσουμε ένα μεγάλο στοίχημα: Να διατηρήσουμε την πρωτιά αυτή και,  τον ωραίο Δήμο μας, να τον κάνουμε ακόμη ωραιότερο», τόνισε ο κ. Δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι «ο τουρισμός αποτελεί στρατηγικό πυλώνα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

Παράλληλα, η κρουαζιέρα φέτος ανέβασε ακόμα πιο ψηλά την θέση της Κρήτης και των Χανίων στο εξωτερικό με αποτέλεσμα η πόλη των Χανίων να αποκτά μεγάλο προβάδισμα ακόμα και από άλλες μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις. Σε αυτό συν’εβαλλε και η ποικιλία στις εθνικότητες που επισκέπτονται τα Χανιά με τα κρουαζιερόπλοια, καθώς έτσι γινόμαστε γνωστοί σε ακόμα περισσότερα μέρη.

Ήδη για τον Αύγουστο αναμένονται πάνω από 27.000 επισκέπτες με κρουαζιερόπλοια ενώ οι πληρότητες στα πλοία της γραμμής ξεπερνούν το 95%.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s