Κρουαζιέρα.

Αποκλειστικές πληροφορίες του http://www.soudaport.gr αναφέρουν ότι κολοσσός της κρουαζιέρας σχεδιάζει πάνω από 25 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων για το 2011 οι οποίες όμως περιμένουν ακόμα τον σχεδιασμό της εταιρείας.

Παράλληλα όπως ενημερώσαμε πρόσφατα, ήδη 141 αφίξεις έχουν προγραμματιστεί για το 2012 σύμφωνα με το http://www.seascanner.com ενώ οι καταγεγραμένες είναι μόλις 59, με την παράσταση να κλέβει το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που έχει υπάρξει. Πρόκειται για το SEABOURN ODYSSEY, του οποίου μία κρουαζιέρα ξεκινάει από το, όχι ιδιαίτερα μικρό, ποσό των 4248 ευρώ, την στιγμή που τα μεγαθηρία της RCC έχουν τιμή εκκίνησης τα 523 ευρώ! Ωστόσο μεγάλη είναι και οι ποικιλία των πλοίων που θα επισκεφθούν την Σούδα. Τα εν λόγω είναι: NAVIGATOR OF THE SEAS, MARINER OF THE SEAS, SPLENDOUR OF THE SEAS, VOYAGER OF THE SEAS, SERENADE OF THE SEAS, SEABOURN ODYSSEY, CONSTELLATION, CELEBRITY SILHOUETTE, CELEBRITY EQUINOX, AZAMARA QUEST, GOLDEN IRIS και ROYAL IRIS.

Όπως εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε, η Σούδα μέσα σε μόλις ένα χρόνο έγινε σταθμός κρουαζιέρας με τα κρουαζιερόπλοια και τις αφίξεις για το 2012 να αυξάνονται κατακόρυφα σε λίγους μήνες.

Πρόγραμμα Κρουαζιέρας 2012.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s