Ακόμα δεν έχει αναχωρήσει το «Έλυρος» από το λιμάνι, εξαιτίας της απεργίας. Η αναχώρησή του αναμένεται να γίνει τα μεσάνυχτα.
Αυτή την ώρα στο λιμάνι της Σούδας το πλοίο περιμένει να λύσουν οι κάβοι…
Τα δύο παλάτια των Μινωϊκών γραμμών θα κάνουν την εμφάνισή τους άυριο στο λιμάνι της Σούδας! Στις 12:30 αναμένεται το πρώτο και στις 14:30 το δεύτερο….Σύσσωμη η κοινότητα του nautilia.gr θα βρίσκεται στο λιμάνι για φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη των μεγαθηρίων….
Φωτογραφία από την περυσινή επίσκεψή τους….
Εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτιλιακής ομοσπονδίας, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στον Πειραιά. Από την Κρήτη θα αναχωρήσουν κανονικά τα πλοία για Πειραιά ενώ από τον Πειραιά θα υπάρξει η σχετική καθυστέρηση.
Αναχώρησε νωρίς το απόγευμα το ανοιχτού τύπου πλοίο της ΑΝΕΝΔΥΚ «Δασκαλογιάννης». Το πλοίο πηγαίνει στη Σαλαμίνα όπου πιθανότατα θα δεξαμενιστεί και μετά θα ξεκινήσει δρομολόγια στις γραμμές της Νοτίου Κρήτης.