Η κρουαζιέρα στα Χανιά συνεχίζεται – Ποιό κρουαζιερόπλοιο θα κάνει ποδαρικό

Καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα συνεχίζονται οι κατάπλοι, με την Viking Cruises να επιλέγει την Σούδα για τα προγράμματα των κρουαζιέρων της στη Μεσόγειο.

Σήμερα, 19/12, στη Σούδα κατέπλευσε το VIKING VENUS, ένα από τα δύο κρουαζιερόπλοια που πραγματοποιούν τον χειμερινό κύκλο προγραμμάτων της εταιρείας, το οποίο ήρθε από την Ρόδο και θα αναχωρήσει για την Σαντορίνη.

Όμως το έτος κρουαζιέρας 2021 θα κλείσει με το αδερφό του, το VIKING SKY, καθώς είναι προγραμματισμένο να καταπλεύσει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στην Σούδα από την Μεσίνα της Ιταλίας. Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα κάνει και ποδαρικό στο λιμάνι μας, ανοίγοντας το έτος κρουαζιέρας 2022 το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, προερχόμενο από την Ρόδο.

Η Σούδα παραμένει δυναμικά στις επιλογές των εταιρειών κρουαζιέρας, κάνοντας το 2022 ένα ιδιαίτερο έτος καθώς θα επισκεφθούν την Σούδα τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο.

Σύντομα θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα για το 2022 έτσι όπως υφίσταται αυτή τη στιγμή, καθώς οι συνθήκες τις πανδημίας αλλάζουν συνεχώς τον προγραμματισμό των εταιρειών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s