Αντιπροσωπεία του Δήμου Χανίων επισκέφτηκε το Silver Moon.

Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Χανιών κ. Ιωάννης Γιαννακάκης επισκέφτηκε το νεότευκτο Silver Moon, το οποίο έχει καταπλεύσει στη Σούδα από το πρωί της Παρασκευής. Αναλυτικά η ανακοίνωση του στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Silver Moon μαζί με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, τον Γ.Γ. Λιμένων Ευαγ.Κυριαζόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Ν.Καλογερή, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δ.Βιριράκη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων Μανόλη Κατσιφάκη, και φορείς του Τουρισμού.
Η ξενάγηση και η φιλοξενία ήταν μια μοναδική εμπειρία καθώς την ανέλαβε ο CEO της πλοιοκτήτριας εταιρίας SilverSea, Roberto Martinoli.
Διαπιστώσαμε ότι η πολυτέλεια μπορεί να είναι υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα διακριτική και η διασκέδαση να συμβαδίζει με την ασφάλεια. Η χρήση τοπικών προϊόντων και συνταγών στα μενού του καραβιού ενισχύει την εμπειρία της επίσκεψης στα ελληνικά λιμάνια.
Το λιμάνι της Σούδας αποτελεί κεντρικό σταθμό στα δρομολόγια του Silver Moon και αυτή η θέση των Χανίων υπογραμμίστηκε στην επίσκεψή μας και από τον εκπρόσωπο της SilverSea στην Ελλάδα, Σπύρο Αλμπέρτη. Η κρουαζιέρα ξεκινάει ξανά με ασφάλεια και η Ελλάδα είναι δυναμικά παρούσα στους σχεδιασμούς των μεγάλων εταιριών. Τα Χανιά διακρίνονται για το οργανωμένο λιμάνι της Σούδας και τις μοναδικές εμπειρίες που μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν.»

Ακολουθούν φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Ιωάννη Γιαννακάκη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s