Χανιά-Μήλος με Μινωικές το καλοκαίρι;

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών στο οποίο οι Μινωικές έχουν αιτηθεί περικοπή των δρομολογίων των πλοίων ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ, ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ και ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ στις γραμμές Πειραιάς-Μήλος-Ηράκλειο και Πειραιάς-Μήλος-Χανιά.

Τα αιτήματα εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Συμβούλιο Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών και αντιλαμβανόμαστε πως οι Μινωικές Γραμμές φέτος θα επιχειρήσουν να συνδέσουν και τα Χανιά με την Μήλο, όπως έκαναν τις προηγούμενες χρονιές με την γραμμή του Ηρακλείου. Η ακτοπλοική σύνδεση της Μήλου φέτος θα περιλαμβάνει και το Ηράκλειο και τα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μήλος θα είναι σταθμός στο ημερήσιο δρομολόγιο των πλοίων της γραμμής του Ηρακλείου κάθε Πέμπτη, τόσο από Πειραιά όσο και από το Ηράκλειο, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή την Μήλο θα προσεγγίζει το ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ από τα Χανιά και τον Πειραιά. Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, πιθανόν αυτό να γίνει με εκτέλεση κάθε Σάββατο του ημερήσιου δρομολογίου από Χανιά προς Μήλο και Πειραιά και την Κυριακή με ημερήσιο δρομολόγιο από Πειραιά προς Μήλο και Χανιά. Παράλληλα την Παρασκευή θα εκτελείται μόνο το δρομολόγιο από Πειραιά προς Χανιά.

Σε κάθε περίπτωση, τα θέματα της εταιρεία στο Σ.Α.Σ. δείχνουν την πρόθεση της εταιρείας να συνδέσει τα Χανιά με την Μήλο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s