Επιδότηση γραμμών από το ΥΝΑΝΠ

Με συμβάσεις ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας θα εξυπηρετείται η Κρήτη από 25/11 έως και 31/12 μετά και την σχετική πρόσκληση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα η επιδότηση αφορά:

Α) Την γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ και επιστροφή με τα πλοία ΕΛΥΡΟΣ και ΜΠ. ΓΚΑΛΑΞΥ, για 3 δρομολόγια την εβδομάδα κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή με μίσθωμα 30.000€ ανά πλήρες δρομολόγιο.

Β) Την γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΧΑΝΙΑ και επιστροφή με τα πλοία ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ και ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ, για 3 δρομολόγια την εβδομάδα κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή με μίσθωμα 30.000€ ανά πλήρες δρομολόγιο.

Γ) Την γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ και επιστροφή με το πλοίο ΙΩΣΗΦ Κ., για 15 δρομολόγια καθ’ όλη την διάρκεια της σύμβασης για το σύνολο των γραμμών της σύμβασης (ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ» και επιστροφή ή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΩΣ-ΡΟΔΟΣ και επιστροφή ή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΙΚΑΡΙΑ-ΣΑΜΟΣ-ΧΙΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΗΜΝΟΣ) με μίσθωμα 8.000€ ανά πλήρες δρομολόγιο.

Δ) Την γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ και επιστροφή με τα πλοία ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ και ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ, για 30 δρομολόγια καθ’ όλη την διάρκεια της σύμβασης για το σύνολο των γραμμών της σύμβασης (ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ» και επιστροφή ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ και επιστροφή ή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΙΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΗΜΝΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και επιστροφή) με μίσθωμα 8.000€ ανά πλήρες δρομολόγιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s