Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κύδων Πάλας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου της 22ης Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν με λαμπρότητα τα εγκαίνια του Κύδων Πάλας των Μινωικών Γραμμών. Ένα πλοίο αφιερωμένο στα Χανιά, με το όνομα του να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της Κρήτης και των Χανίων.

Παρόν στην τελετή ονοματοδοσίας και αγιασμού έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Επίσης, παρόν στην τελετή ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νικόλαος Καλογερής, ο οποίος «βάφτισε» το πλοίο.

Ύστερα από τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνό και την τελετή ονοματοδοσίας του πλοίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, κ. Αντώνης Μανιαδάκης ολοκλήρωσε την εκδήλωση με την ομιλία του κατά την οποία προσέφερε τιμητική αναμνηστική πλακέτα στον κ. Καλογερή για την ανάληψη της αναδοχής του πλοίου.

Με το Κύδων Πάλας οι Μινωικές Γραμμές, δείχνουν ότι στηρίζουν τη γραμμή των Χανίων και θα συνεχίσουν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό.

Τέλος, το πλοίο θα βρίσκεται στο λιμάνι της Σούδας και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 για να το γνωρίσει το επιβατικό κοινό από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

kydon_egkainia3 copykydon_egkainiakydon_egkainia6kydon_egkainia2 copy

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κύδων Πάλας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s