Πρόγραμμα κρουαζιέρας 2020 – Νέα πλοία, περισσότερες αφίξεις, πρωτοεμφανιζόμενες εταιρείες!

Ένα ακόμη ρεκόρ αναμένεται να σπάσει η Σούδα στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων για το 2020. Μέχρι στιγμής τα δεδομένα και οι καταγεγραμένες αφίξεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία ενώ αναμένονται και νεότευκτα κρουαζιερόπλοια πέραν όσων νέων θα δούμε για πρώτη φορά!

143 αφίξει έχουν προγραμματιστεί για το 2020 με τα Χανιά να ανεβαίνουν θεαματικά ακόμη μία χρονιά στον τομέα της κρουαζιέρας, ξεπερνώντας την προηγούμενη χρονιά.

Ο πρώτος κατάπλους έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου 2020 με το πλοίο HORIZON, ενώ ακόμα και τον Δεκέμβριο αναμένονται κατάπλοι, όπως ο τελευταίος της χρονιά στις 2 Δεκεμβρίου με το Island Princess.

Αξιοσημείωτη είναι η τετραπλή άφιξη που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου, με την Σούδα να «ξεχειλίζει» από πλωτά ναυπηγήματα! Ms Veendam, Silver Moon, Horizon και το νεότευκτο Celebrity Edge θα συνθέσουν ένα μοναδικό σκηνικό.

Αρκετές είναι και οι τριπλές αφίξεις.

Σταθεροί επισκέπτες για φέτος θα είναι το Horizon τις Παρασκευές όπως τατελευταία έτη αλλά και δύο πρωτοεμφανιζόμενα πλοία.

Το MSC Magnifica θα καταπλέει κάθε Τρίτη στη Σούδα από Μάιο έως Νοέμβριο.

Η Aida Cruises εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Σούδα με το Aidamira να καταπλέει κάθε 15 μέρες στην Σούδα από Μάιο έως Σεπτέμβριο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς.

DSC_0813

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s