Συνεδριάζει το ΣΑΣ την Τετάρτη με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα για την γραμμή Πειραιάς-Χανιά!

Την Τετάρτη 27  Νοεμβρίου 2019 και ώρα 09:30 θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) με αρκετά θέματα που αφορούν τα Χανιά.

Θέμα 26

Αφορά τροποποίηση των δρομολογίων των 3 πλοίων των Μινωικών Γραμμών, Μύκονος Παλάς – Φαιστός Παλάς – Κνωσός Παλάς, στην γραμμή Πειραιάς-Χανιά από 01/07/20 έως 31/07/20. Το διάστημα εκείνο αφορά κυρίως την αντικατάσταση του Μύκονος Παλάς από το Φαιστός Παλάς όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ωστόσο σε συνδυασμό με το Θέμα 30, δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις.

Θέμα 29

Αφορά τροποποίηση των δρομολογίων των Blue Galaxy και Blue Horizon της Blue Star Ferries από 28/02/20 έως 13/03/20. Το διάστημα αυτό το Blue Galaxy θα εκτελέσει την ετήσια ακινησία του και ζητείται να αντικατασταθεί από το Blue Horizon (το οποίο θα αντικατασταθεί από το Blue Star 2 στην γραμμή του Ηρακλείου.

Θέμα 30

Αφορά τροποποίηση των ημερησίων δρομολογίων των 3 πλοίων της γραμμής Πειραιάς-Χανιά, Έλυρος, Blue Galaxy και Μύκονος Παλάς. Με το αίτημα αυτό αντιλαμβανόμαστε οτι το Έλυρος φέτος το καλοκαίρι θα βρεθεί και πάλι στα Χανιά μετά από 5 έτη απουσίας την καλοκαιρινή περίοδο λόγω ναύλωσής του στην Αλγερία, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα συμβεί φέτος.

Το Μύκονος Παλάς όπως γνωρίζουμε δεν θα βρίσκεται στην γραμμή Πειραιάς-Χανιά καθώς το αντικαθιστά το Φαιστός Παλάς. Όμως το συγκεκριμένο θέμα αφορά τα ημερήσια δρομολόγια-που έτσι κι αλλιώς κάνουν οι Μινωικές Γραμμές στα Χανιά. Ίσως να υπάρξει κάποιος επαναπρογραμματισμός μιας και φήμες θέλουν οι Μινωικές Γραμμές να αλλάζουν ακόμη και τα ονόματα των πλοίων τους.

Όλα αυτά στην συνεδρίαση της Τετάρτης, που αναμένεται…συναρπαστική.

sas0519

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s