Καθυστερήσεις και αμφιβολίες!

Με πόση αμφιβολία να χαρακτηριστεί το εγχείρημα των Μινωικών Γραμμών στην γραμμή Πειραιάς-Χανιά όταν από τα μέσα Σεπτεμβρίου το πλοίο δεν τηρεί τα προγραμματισμένα ωράριά του;

Για αρχή είδαμε από όλες τις ταμπέλες και τα διαφημιστικά της εταιρείας να αφαιρείται το «Χανιά-Πειραιάς σε 6 1/2 ώρες!» και να αντικαθίσταται από το «Ταξιδέψτε στα Χανιά με το νεότερο και γρηγορότερο πλοίο της γραμμής!».

Μόνο που το γρηγορότερο το κρατάει στα χαρτιά μιας και η άφιξη στην Σούδα μετά τις 17/9 γινόταν στις 23:00 το βράδυ και στον Πειραιά στις 07:00.

Κάπου εκεί φάνηκε και η προετοιμασία για νέα ωράρια κατά την χειμερινή περίοδο, όπου διαφαίνοταν η παράταση της διάρκειας του δρομολογίου.

Τις τελευταίες δύο ημέρες όμως παρατηρείται μία ανεξήγητη καθυστέρηση στο πλοίο, με πολλούς επιβάτες να παραπονούνται έντονα. Το πλοίο προχθές και εχθές έφτασε στην Σούδα στις 23:20 αντί για τις 22:30 ενώ αναχώρησε και τις δύο μέρες στις 00:25 αντί για τα μεσάνυχτα. Η άφιξή του στον Πειραιά όμως εχθές αλλά και σήμερα ήταν στις 8:15 αντί για τις 6:30!

Η αμφιβολία παραμένει όσο δεν μαθαίνουμε αν αυτές οι καθυστερήσεις οφείλονται σε τυχόν βλάβη ή αποτελούν πρακτική εξοικονόμησης καυσίμων.

Να θυμίσουμε οτι οι Μινωικές Γραμμές στηρίχθηκαν από την πρώτη στιγμή από τους Κρητικούς και αυτοί είναι που θα ταξιδεύουν το χειμώνα. Αυτούς οι εταιρεία θα έπρεπε να τους σέβεται. Αν θέλει να κάνει οικονομία στα καύσιμα, δικαίωμά της. Όμως είναι και δικαίωμα του επιβάτη να φτάνει την προγραμματισμένη ώρα που η εταιρεία δηλώνει. Οπότε πρέπει να γίνει σύντομα αναθεώρηση των ωραρίων, έτσι ώστε ο επιβάτης να γνωρίζει τι ώρα θα φτάσει και να κάνει τις επιλογές του.

ΥΓ: Πως κάποιοι θα προλάβουν την αναχώρηση των πλοίων για Κυκλάδες στις 7:30 όταν το Μύκονος Παλάς δένει στις 8:15;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s