ΦΩΤΟ: Τρία κρουαζιερόπλοια στην Σούδα για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά στα χρονικά της κρουαζιέρας στην Σούδα έχουμε κατάπλου τριών κρουαζιερόπλοιων στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεών τους στα Χανιά.

Πρώτο κατέπλευσε στις 06:15 το NORWEGIAN SPIRIT προερχόμενο από την Σαντορίνη και θα είναι το πρώτο που θα αναχωρήσει στις 12:00 για την Βαλέττα. Το πλοίο έδεσε στο δυτικό τμήμα του πολυχρηστικού λιμένα, με το λιμενικό ταμείο να έχει ήδη περιορίσει την πρόσβαση με την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, ενώ από εχθές σταδιακά απομακρύνθηκαν όλα τα ρυμουλκά και οι φορτηγίδες.

Δεύτερο κατέπλευσε στις 07:20 το OOSTERDAM προερχόμενο από το Κατάκολο. Το πλοίο έδεσε στην ανατολική πλευρά του προβλήτα Αδρίας και θα αναχωρήσει στις 17:00 για την Κατάνια αντί για την Μύκονο που θα επισκεπτόταν βάσει προγράμματος.

Τελευταίο έδεσε στην Σούδα στις 08:15 το MARELLA DISCOVERY 2 προερχόμενο από το Bodrum. Έδεσε στο ανατολικό τμήμα του πολυχρηστικού λιμένα και θα παραμείνει εκεί ως τις 18:00 όταν και θα αναχωρήσει για το Κατάκολο. Το πρόγραμμα κανονικά περιλαμβάνει την Ζάκυνθο αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, τροποποιείται το πρόγραμμα και δεν θα επισκεφθεί την Ζάκυνθο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s