Αύριο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο – σύσκεψη στο Δήμο Χανίων.

Αύριο, Τρίτη 23 Απριλίου 2013, ανοίγει η αυλαία για την κρουαζιέρα στα Χανιά, με το GOLDEN IRIS να καταπλέει στις 8:00 το πρωί με 800 περίπου επιβάτες. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Χανίων πραγματοποίησε σύσκεψη για τον συντονισμό μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων και εξέδωσε δελτίο τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο συντονισμός μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων εν’ όψει της άφιξης των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Σούδας, για τη φετινή τουριστική περίοδο, ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, στο Δημαρχείο Χανίων, με πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, επανέλαβε για μία ακόμη φορά το μέγιστο ενδιαφέρον του Δήμου Χανίων για το θέμα της κρουαζιέρας, με στόχο την καθιέρωση της Σούδας σε σταθμό κρουαζιέρας (λιμάνι εκκίνησης και κατάληξης), γεγονός τεράστιας οικονομικής και αναπτυξιακής σημασίας για το Νομό, την Κρήτη αλλά και γενικότερα τον ελληνικό τουρισμό.

Ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε ότι η ενίσχυση του τουρισμού κρουαζιέρας αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες του Δήμου Χανίων και της Δημοτικής αρχής. Για το σκοπό αυτό, άλλωστε, συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις κρουαζιέρας με σκοπό την προώθηση του προορισμού Χανιά, και το μήνυμα, που ενδιαφέρει πρωτίστως τις εταιρείας κρουαζιέρας, ότι ο Δήμος στηρίζει και βοηθάει, αυτή τη μορφή τουρισμού.

Επίσης ανέφερε ότι ο Δήμος Χανίων, λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τις παρατηρήσεις και προτάσεις των εκπροσώπων των εταιρειών κρουαζιέρας, των ξεναγών καθώς και των επισκεπτών κρουαζιέρας, βελτιώνοντας όλα εκείνα τα σημεία που απαιτούνται ώστε τα Χανιά να συνεχίσουν να αποτελούν έναν από τους βασικούς προορισμούς κρουαζιέρας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s