Επιχείρηση στον Πειραιά – καθυστερήσεις στις αφιξοαναχωρήσεις.

Στον αέρα τα δρομολόγια των εταιρειών – η επιβίβαση για όλες τις γραμμές γίνεται στην πύλη Ε1

Έκτακτη… «έξοδο του Μεσολογγίου» είχαμε το ξημέρωμα μιας και όλα σχεδόν τα πλοία που είχαν προγραμματισμένο δρομολόγιο σήμερα το πρωί βγήκαν εκτός του λιμένα με την βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων. Κατόπιν έδεσαν σταδιακά στην πύλη Ε1, η οποία φρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και με αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η επιβίβαση. Τα πρώτα πλοία, BLUE STAR PAROS και BLUE STAR 2 αναχώρησαν κανονικά ενώ τα BLUE STAR ITHAKI και BLUE STAR NAXOS αναχώρησαν με 2 και πλέον ώρες καθυστέρησης για τους προορισμούς τους.

Στον αέρα το δρομολόγιο του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Δεν έχει επιτραπεί από τους απεργούς η φόρτωση του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ για Χανιά και έτσι στις 12:00 θα αναχωρήσει το ΕΛΥΡΟΣ, που αυτή την ώρα δένει στον Πειραιά από τα Χανιά, για την εκτέλεση του δρομολογίου με άφιξη στα Χανιά στις 20:00. Το πλοίο θα αναχωρήσει από την πύλη Ε1, και οι επιβάτες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους πρακτορεία για περισσότερες πληροφορίες.

Στον αέρα τα υπόλοιπα δρομολόγια για Κρήτη

Έξω από το λιμάνι παραμένουν τα BLUE STAR 1 και ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ που είχαν προγραμαμτισμένα ημερήσια δρομολόγια για Ηράκλειο, με άγνωστο το πότε θα αναχωρήσουν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s