ΛΙΜΕΝΑΣ ΣΟΥΔΑΣ: 4 χρόνια συνεχούς ενημέρωσης!

Με την 11η Σεπτεμβρίου 2012 να σηματοδοτεί την έναρξη μίας ακόμα περιόδου ενημέρωσης και την ολοκλήρωση μίας άλλης, η ομάδα του ΛΙΜΕΝΑΣ ΣΟΥΔΑΣ από το 2008 είναι καθημερινά μπροστά στα γεγονότα. Με ομάδα που καλύπτει γεγονότα μέσα και έξω από την Σούδα, στα 4 χρόνια έχουμε καταφέρει να ενημερώνουμε το αναγνωστικό κοινό έγκαιρα και έγκυρα.

Το 2012 ήταν μία χρονιά με πολλές αλλαγές και έπονται κι άλλες! Είχαμε την εξέλιξη της κρουαζιέρας με την Σούδα να αποκτά πλέον ισχύ στους κόλπους των εταιρειών κρουαζιέρας, συνεχίζοντας τον προγραμματισμό τους και για το 2013!

Ακολούθησαν έργα ανάπλασης του λιμένα, απομάκρυνσης ημιβυθισμένων πλοίων και αλλαγή φρουράς με το ΛΑΤΩ να παραδίδει σκυτάλη στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και με τις Μινωικές Γραμμές να ετοιμάζονται και πάλι για Χανιά, σε ένα θρίλερ μεταξύ Υπουργείου και E. Grimaldi.

Η ομάδα του ΛΙΜΕΝΑΣ ΣΟΥΔΑΣ ήταν μπροστά και σε κάθε σημαντικό γεγονός που αφορούσε το εξωτερικό δελτίο όπως η άφιξη και δρομολόγηση του ΕΛΛΗ Τ. στο Ρέθυμνο, σπάζοντας έτσι τον ακτοπλοικό αποκλεισμό του Ρεθύμνου από τον Πειραιά.

Με την ελάχιστη στήριξη των αρμόδιων υπηρεσιών προσπαθούμε καθημερινά για την ενημέρωση του κοινού. Δυστυχώς σε μία χώρα που καταρρέει, όλοι κοιτάζουν άλλα συμφέροντα με αποτέλεσμα η ενημέρωση να πηγαίνει περίπατο. Η ομάδα του ΛΙΜΕΝΑΣ ΣΟΥΔΑΣ θα συνεχίσει, με κάθε δυνατή προσπάθεια και δύναμη για να διασφαλίσει κάθε μορφής ενημέρωση της κοινωνίας των Χανίων και εν συνεχεία όλης της Ελλάδος και του κόσμου, καθώς η ιστοσελίδα μας δέχεται χιλιάδες επισκέψεις ακόμα και από την μακρινή Αμερική, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο και Γαλλία.

 

Με άξονα την σωστή ενημέρωση συνεχίζουμε και σας ευχαριστούμε!

2 σκέψεις σχετικά με το “ΛΙΜΕΝΑΣ ΣΟΥΔΑΣ: 4 χρόνια συνεχούς ενημέρωσης!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s