Χώρος αναμονής επιβατών λιμένα.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δημιουργίας χώρου αναμονής και ενημέρωσης των επιβατών κρουαζιέρας στον χώρο του πολυχρηστικού λιμένα. Στο σημείο βρέθηκαν σήμερα το πρωί η εντεταλμένη Σύμβουλος του σήμου Χανίων για θέματα τουρισμού, κα Κοκκινάκη Μαρία και από το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, ο πρόεδρος κ. Μπροκαλάκης Κώστας και η κα Μανιουδάκη Στέλλα.

Στην συζήτηση των εκπροσώπων των δύο φορέων τέθηκαν ζητήματα ολοκλήρωσης και έναρξης λειτουργίας του χώρου. Μερικά από τα θέματα αυτά ήταν το πρόβλημα της βροχής που σε περίπτωση που φυσάει θα εισέρχεται στην αίθουσα καθώς οι πόρτες παραμένουν ανοιχτές. Επίσης από τους εργαζόμενους στο κιόσκι ενημέρωσης του δήμου τέθηκε το θέμα για πρόσβαση των μελών του δήμου που εργάζονται στην ενημέρωση σε υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο, προκειμένου ανα πάσα στιγμή να βρουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί ο επιβάτης.

Παράλληλα, στους εσωτερικούς τοίχους αναμένεται να τοποθετηθούν και γιγαντοαφίσες με φωτογραφίες από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα αξιοθέατα του Νομού Χανίων, δίνοντας έτσι μία πρώτη γεύση στον επιβάτη για τα μέρη που μπορεί να φιλοξενηθεί.

Μέσα στον χώρο αναμένεται να τοποθετηθεί και ηλεκτρονικό κιόσκι πληροφοριών έτσι ώστε ο κάθε επιβάτης να έχει ανα πάσα στιγμή πρόσβαση στα αξιοθέατα του τόπου μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s